ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Γιαννακίδης: Δεν γράφω πουθενά με ψευδώνυμο, δεν είμαι ιδιοκτήτης ούτε διευθυντής του Protagon


«Τρεις από τους αρθρογράφους του Protagon είναι ανύπαρκτα πρόσωπα». Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η ομάδα του XYZ Contagion. Όχι ότι δεν υπάρχουν δηλαδή τα κείμενα των αρθρογράφων, κάποιοι άλλωστε (πρέπει να) γράφουν τα συγκεκριμένα άρθρα, απλώς οι υπογραφές -όπως και οι φωτογραφίες των αρθρογράφων- είναι ψεύτικες.
 Ο Κώστας Γιαννακίδης ένας εκ των αρθρογράφων του protagon νιώθει την ανάγκη να απαντήσει μετά από σχόλια για το πρόσωπό του και γράφει στα σόσιαλ μίντια σχετικά:

➤Επειδή στο twitter έχουν γραφτεί διάφορα ηλίθια ως χυδαία για το πρόσωπό μου.
1. Δεν είμαι ούτε ιδιοκτήτης, ούτε διευθυντής του Protagon. Εξ όσων γνωρίζω το site θα απαντήσει για όσα ακούγονται. Συνεπώς μην απευθύνεστε σε μένα, δεν είμαι αρμόδιος να σας δώσω απαντήσεις.
2. Δεν γράφω πουθενά με ψευδώνυμο. Εχω το site, Τα Νεα, Το Βήμα και φυσικά τον Best για να γράψω και να πω ό,τι θέλω.
Μην τρελαθούμε κιόλας.
Αρκετά άκουσα από χθες, αλλά ευτυχώς έχω ενεργά αντισώματα. 


➤Λοιπόν παιδιά επειδή έχει γίνει κουραστικό και βαριέμαι να βάζω στο mute. 1. Δεν γράφω με ψευδώνυμο ποτέ και πουθενά. Μου αρκεί το site, Τα Νέα και Το Βήμα. 2. Το #protagon έχει διεύθυνση, μπορείτε να απευθύνετε εκεί τα ερωτήματα σας.