ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Το «Μυθιστόρημα» της Ρίτας Αντωνοπούλου αποκλειστικά στο ERTεcho


Σήμερα, μετά από αμέτρητες συναυλίες με μπάντες και ορχήστρες, απαιτητικές performances σε μεγάλες σκηνές, αισθαντικά ακουστικά live και περιοδείες σε πιθανά και απίθανα μέρη, είναι δύσκολο να φανταστείς τη Ρίτα Αντωνοπούλου μακριά από το τραγούδι. Κι όμως, η ίδια δεν επέλεξε να γίνει τραγουδίστρια – ήταν μια απόφαση που την πήρε για εκείνη ο Θάνος Μικρούτσικος, έπειτα από μια επεισοδιακή οντισιόν.
Στο μυθιστόρημά της αφηγείται ιστορίες από μια καριέρα που την έχει οδηγήσει στην πρώτη γραμμή της μουσικής δημιουργίας, αλλά και στιγμιότυπα από τη ζωή πριν και πέρα από τη μουσική. Μαθήματα ζωής, θριάμβους και τραύματα που τη διαμόρφωσαν και την έφτασαν εδώ που βρίσκεται σήμερα.
Κι όλα αυτά, με την τρυφερότητα, το χιούμορ και το πάθος που μπορεί να φανταστεί όποιος την έχει απολαύσει έστω και μία φορά επί σκηνής.
«Μυθιστόρημα», με τον Αντώνη Τζαβάρα από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7
Μουσικοί, ηθοποιοί, συγγραφείς και δημιουργοί απ’ όλο το φάσμα των τεχνών και της έμπνευσης, εξιστορούν στον Αντώνη Τζαβάρα και σε όλους εμάς το μυθιστόρημα της ζωής τους. Αφηγούνται ιστορίες, θυμούνται προσωπικές στιγμές που τους καθόρισαν και μοιράζονται τις σκέψεις τους σε πρώτο πρόσωπο και με δικά τους λόγια.