ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Μπεκατώρου και Παλιοσπύρου για το Επικρατείας της ΝΔ;


Όλες τις αστοχίες της πρώτης τετραετίας διακυβέρνησης, έχουν καταγράψει στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου, στο δρόμο προς τις κάλπες, προκειμένου όσο είναι δυνατόν να τις διορθώσουν. Ψηλά στον κατάλογο είναι η κριτική που δέχθηκε με το «καλημέρα» της συγκρότησης της κυβέρνησης του ο Κ. Μητσοτάκης για την εξαιρετικά ισχνή παρουσία γυναικών. Δυσανάλογα μικρή.
Κι επειδή οι γυναίκες αποτελούν το μισό εκλογικό σώμα, οι συνεργάτες του αφήνουν να εννοηθεί ότι το πρώτο δείγμα παραδοχής του λάθους και διόρθωσής του θα γίνει με την ανακοίνωση των υποψηφίων για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, όπου στις εκλόγιμες θέσεις, θα υπάρχει ισχυρή εκπροσώπηση των γυναικών.
Το ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτό της ιστιοπλόου Σοφίας Μπεκατώρου, χάρη στις καταγγελίες της οποίας, ξεκίνησε το ελληνικό #metoo.
Το άλλο είναι αυτό της Ιωάννας Παλιοσπύρου, το πρόσωπο της οποίας έγινε σύμβολο αγώνα, αξιοπρέπειας και δύναμης. Ιδωμεν...
E.T / ieidiseis