ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Γκολ από τα αποδυτήρια έβαλαν οι “Αταίριαστοι” στα πρωινάδικα


Πώς αλλιώς θα πρέπει να το πουν στον ΣΚΑΙ για να καταλάβουν; Εβαλαν εχθές τους “Αταίριαστους” στην κανονική τους ώρα και βάζουν γκολ στον ανταγωνισμό από τα αποδυτήρια! Και όταν λέμε στην κανονική τους ώρα εννοούμε τη ζώνη που έδωσαν στη Φαίη Σκορδά μετατρέποντας την σε ψυχαγωγική! Και φυσικά το πρόβλημα δεν είναι η Φαίη Σκορδά, αλλά ο προγραμματισμός του ΣΚΑΙ, και κυρίως ότι γκρέμισαν όσα έχτισαν χρόνια πριν με τους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο.
Το ενημερωτικό δίδυμο του ΣΚΑΙ εμφανίστηκε εχθές στην ώρα που πλέον μεταδίδεται το “Πρωινό μας” με τη Φαίη Σκορδά και με το “καλημέρα” έδειξαν τα δόντια τους στον ανταγωνισμό που στην πραγματικότητα “παίζει” χωρίς αντίπαλο!
Οι ενημερωτικοί Κούτρας και Ντσούνος στον ΣΚΑΙ κέρδισαν το ινφοτέινμεντ του Λιάγκα και χτύπησαν στα ίσια το λάιφ στάιλ της Καινούργιου! Με λίγα λόγια άλλαξαν αμέσως οι ισορροπίες και φάνηκε τι θέλει το τηλεοπτικό κοινό στη συγκεκριμένη ζώνη! Θέλει δηλαδή κανονική ενημέρωση (με τις δόσεις ελαφρότητας που χορηγεί το συγκεκριμένο δίδυμο), και όχι γιαλαντζί!
Έτσι λοιπόν οι “Αταίριαστοι” στον ΣΚΑΙ προηγήθηκαν του ανταγωνισμού με 15,8% στο σύνολο του κοινού και 14,8% στα δυναμικά κοινά και ακολούθησαν η Κατερίνα Καινούργιου στον ALPHA με 13,6% στο σύνολο και 15,4% στα δυναμικά και ο Γιώργος Λιάγκας με 15,2% και 12,1% αντίστοιχα.
- από το enimerosi24