ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Ο Δημήτρης Μεσσήνης λέει "αντίο" μετά από 45 χρόνια στην φωτοειδησεογραφία


Μετά από καριέρα 45 χρόνων, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες φωτοειδησεογράφος, ο Δημήτρης Μεσσήνης αποχωρεί από το επάγγελμα, λίγο προτού κλείσει τα 74 του χρόνια. Μάλιστα, το "αντίο" του στον χώρο της φωτογραφίας γίνεται με ένα συμβολικό κλικ που απεικονίζει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο στην κηδεία του σμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας.
"Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Μετά από 45 χρόνια στην φωτοειδησεογραφία (1978-2023) ανά τον κόσμο και έτοιμος να κλείσω τα 74, αποφάσισα να κρεμάσω τις φωτογραφικές μηχανές, τουλάχιστον για τον τομέα των ειδήσεων. "Χορτάτος" πλέον, θα στρέψω τους φακούς μου σε άλλη θεματολογία. Με την συνημμένη φωτογραφία δίνω και τον τελικό μου χαιρετισμό στο ρεπορτάζ. Σας ευχαριστώ όλους, ακόμα και αυτούς που με πίκραναν..." αναφέρει, σε ανάρτησή του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

**Στη φωτογραφια επάνω ο Δημήτρης Μεσσήνης / Tetovo, North Macedonia 2001 © Laszlo Balogh— με Dimitar Dilkoff και με Mladen Antonov.