ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Πώς θέλουν ντυμένη την Μποφίλιου;


Η επίθεση κατά της Νατάσσας Μποφίλιου για το τι φόρεσε και πώς φωτογραφήθηκε στο Λονδίνο, επιβεβαιώνουν για μια ακόμα φορά –για εκατομμυριοστή– τη γελοιότητα των σόσιαλ μίντια, την ανοησία τους και τη μαζική δειλία των τρολ, αλλά και των επώνυμων σχολιαστών. Γελοιότητα, ηλιθιότητα, εμπάθεια και μίσος που φτάνουν στην υστερία για να φτιάξουν κλίμα μέσα στην αβάσταχτη διαδικτυακή ελαφρότητα. Η οποία τρέφει γελοιωδώς την αντίληψη ότι η πολιτική ιδεολογία έχει συγκεκριμένο ντύσιμο.
Ίσως οι «κοινωνικοί σχολιαστές» των σόσιαλ θα θεωρούσαν πιο αντιπροσωπευτικό το ντύσιμο της Μποφίλιου στη σατιρική παρουσία που έκανε πριν από καιρό στα Νούμερα του Φοίβου Δεληβοριά, όταν ντύθηκε στα κόκκινα, φόρεσε μπερέ που είχε το διακριτικό της Σοβιετικής Ένωσης και φωτογραφήθηκε κάτω από τη φωτογραφία του Στάλιν. Ήταν μια αυτοσαρκαστική εμφάνιση από έναν ελεύθερο άνθρωπο που μπορεί να ντύνεται όπως θέλει, όπου θέλει, χωρίς να φοβάται τη διαδικτυακή χοντροκεφαλιά.
- από το Harddog