ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Αποχώρησε άρον άρον το «Μαράκι» από τον Παπαδάκη


Άρον άρον αποχώρησε το πρωί της Τετάρτης από το «Καλημέρα Ελλάδα» η Μαρία Αναστασοπούλου.
Η δημοσιογράφος ξεκίνησε κανονικά στην εκπομπή και στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, όταν κατά τη διάρκεια του προγράμματος ενημερώθηκε ότι το τεστ που έκανε για τον κορωνοϊό λίγο πριν μπει στο πλατό ήταν θετικό. Η ίδια αποχώρησε αμέσως και τη θέση της πήρε ο Γιώργος Γρηγοριάδης.
«Πάντα πριν ξεκινήσει η εκπομπή υποχρεωνόμαστε να κάνουμε τεστ και αυτό είναι για την ασφάλεια τη δική μας και όλων όσων εργάζονται εδώ, εξήγησε ο Γιώργος Παπαδάκης συμπληρώνοντας:
«Το Μαράκι μας έκανε τεστ και τελικά είναι θετικό και δυστυχώς για πέντε ημέρες δεν θα την έχω δίπλα μου. Θετική στον κορωνοϊό το Μαράκι μας…. Εγώ είπα ψέματα ότι δεν είναι καλό το μακιγιάζ και έφυγε».
«Με ξαναθυμήθηκε παιδιά. Είναι θετικό, πριν από λίγο βγήκε. Εγώ μια χαρά αισθάνομαι, δεν έχω τίποτα. Θα σας παρακολουθώ. Περαστικά σε όσους μας βλέπουν και νοσούν. Είχα κολλήσει ξανά και τον περασμένο Μάρτιο», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου που βγήκε λίγο αργότερα τηλεφωνικά στην εκπομπή.