ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Ο Σαμαράς σέρνει τον Μητσοτάκη σε ατζέντα... Πολιτικής Άνοιξης


Δεν χωρά δεύτερη κουβέντα: Ο Αντώνης Σαμαράς, με την ομιλία του το βράδυ της Τετάρτης, σέρνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ατζέντα Πολιτικής Άνοιξης. Σε διαφορετική περίπτωση, θα του χρεώσει τυχόν μη κατάκτηση της αυτοδυναμίας στις εκλογές και, πολύ περισσότερο, τυχόν εκλογική ήττα!
Ας κρατήσουμε, μεταξύ άλλων, δυο περιστατικά από τη συγκέντρωση:Την παρουσία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, pου έχει διαγραφεί ουσιαστικά από τον …Νίκο Δένδια για τα όσα είχε πει στη Βουλή για το ΚΚΕ.
Και το χειροκρότημα στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο στόχαστρο του Μαξίμου τόσο με τις υποκλοπές,όσο και με τις διαρροές σε βάρος του!
Ο Αντώνης Σαμαράς, με την ομιλία του έδειξε πως μέσα στη Νέα Δημοκρατία υπάρχει ένα πολύ σκληρό ρεύμα της …«ανδρικής σχολής», που ο πρώην πρωθυπουργός θέλει να συνεχίσει να εκφράζει και στο μέλλον, κάνοντας πολύ πιο δύσκολη τη ζωή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΥΓ: Αλήθεια, ο Κώστας Καραμανλής και ο Νίκος Δένδιας πώς ένοιωσαν με όλα αυτά;

Βασίλης Σκουρής
Παιχνίδια Εξουσίας / ieidiseis