ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Ποιος θα είναι ο επόμενος εκπρόσωπος


Η προαναγγελθείσα κάθοδος του Κυρ. Πιερρακάκη στην Α΄ Αθήνας οριστικοποιήθηκε ύστερα από συνάντηση που είχε, το Σάββατο, με τον πρωθυπουργό. Μετά την εξέλιξη αυτή η συζήτηση για το ποιος θα είναι ο επόμενος εκπρόσωπος έχει φουντώσει. Ενα όνομα που έχει γραφτεί είναι αυτό του Νίκου Χαρδαλιά, χωρίς πάντως ο άλλοτε «ράμπο» της Πολιτικής Προστασίας να έχει κλειδώσει, καθώς υπάρχει ισχυρή σκέψη να αξιοποιηθεί και στην κομματική ιεραρχία, με ρόλο να συσπειρώσει τη «γαλάζια» βάση. Αρκετοί, άλλωστε, εκφράζουν αμφιβολίες εάν ο υφυπουργός Αμυνας θα μπορέσει να σταθεί πίσω από το πόντιουμ, ενθυμούμενοι και τις εμφανίσεις του την περίοδο του κορωνοϊού. 
Με αυτή τη λογική η παραμονή του «ψημένου» Γιάννη Οικονόμου είναι ένα ακόμη σενάριο, που κολλάει στο γεγονός πως σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αφήσει τη Φθιώτιδα και να βρεθεί στο Επικρατείας. Υπάρχει όμως και τρίτη περίπτωση, μιας και η θέση αυτή είναι κομμένη και ραμμένη για δημοσιογράφο. Ως εκ τούτου, όλα είναι ανοιχτά.
Θεωρείο / Καθημερινή