ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Ελληνοαμερικανός μπίζνεσμαν που θέλει να μπει (και) στα media - Τι συζητάει με τον Σαββίδη


Λέγεται Γιάννης Καλαφάτης ή John Kalafatis, είναι Ελληνοαμερικανός μπίζνεσμαν στις κατασκευές και έχει κινηματογραφικά studio στη Νέα Υόρκη. Στην Ελλάδα έκανε μια μεγάλη επένδυση έξω από τη Θεσσαλονίκη, στη Θέρμη, με κινηματογραφικά studios και ήδη έχουν γυριστεί εκεί δυο χολιγουντιανές ταινίες. Ο εκ Λευκάδος ορμώμενος επιχειρηματίας όμως «έχει όρεξη» και για άλλες δουλειές στη Θεσσαλονίκη και τελευταία «συνομιλεί» για να πάρει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης από τον Ιβάν Σαββίδη (τον τρομερό) που όλο κάπου στην Ελλάδα τον βλέπουν, αλλά είναι κάτι σαν… Άγιος, φανερώνεται μόνο στους πιστούς (του). 
Οι κουτσομπόλες της Αθήνας λένε ότι ο John Kalafatis θέλει να μπει και στα media και μάλιστα σε μεγάλα, όχι τίποτα ψιλοδουλειές σαν τους Μπάκους, αλλά τώρα αυτά, για την ώρα, είναι λόγια. Θεωρητικά, πάντως, ο Ιβάν συζητάει για πωλήσεις και άλλων περιουσιακών στοιχείων όπως το Porto Karras, άκουσα ότι έγινε μια κουβέντα με τη Marriot αλλά, επαναλαμβάνω, χορτάσαμε από λόγια. Εκείνο το… έρημο το Open ακούμε ότι το πουλάει κάνα δυο χρόνια τώρα και τίποτα δεν γίνεται. Τέλος πάντων, ο Johnny πάντως είναι ζεστός για δουλειές.