ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Σε απελπισία οι επικοινωνιολόγοι του Μητσοτάκη...


Συνέντευξη για τα θέματα της επικαιρότητας, από τα ελληνοτουρκικά μέχρι την επιδότηση για το ηλεκτρικό ρεύμα και για το τι (δεν) μαγειρεύει παραχώρησε το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 102,2. Προφανώς του το συνέστησαν οι επικοινωνιολόγοι  ως άνοιγμα στη νεολαία και το νεανικό κοινό της Αθήνας -ως γνωστόν εκεί ο Μητσοτάκης πιάνει πάτο.
Ο Μητσοτάκης, λέει, «άνοιξε την καρδιά του» στους ακροατές και εστίασε στο να περιγράψει την καθημερινότητά του, ξεπατικώνοντας συνεντεύξεις... celebrity.
Μετά τη συνέντευξή του στον Sfera 102,2, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ένα μικρό διάλειμμα για… παιχνίδι. Συγκεκριμένα βρέθηκε στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου στον Music 89,2, με τον οποία έπαιξαν «Πάρε 5 δώσε 3».
Kαι όπως σχολιάζει σε tweet το e-tetradio: «Πρέπει να είναι σε μεγάλη απελπισία οι επικοινωνιολόγοι για να στέλνουν τον κ. Μητσοτάκη στις πρωινές εκπομπές του Sfera 102.2 και του (ομόσταυλου) Music 89.2 - μα οι δημοσκοπήσεις δεν τον δείχνουν με 9 και 10% μπροστά;».