ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Δεν κρύβονται


Την Παρασκευή το βράδυ τα ΜΑΤ επιτέθηκαν δολοφονικά σε 5.000 άτομα στη συναυλία στο ΑΠΘ. Κανονικά θα έπρεπε να είναι ήδη σπίτι του... Xθες, λοιπόν, ο πρώην δημοσκόπος και νυν υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος κατάφερε να εκτεθεί πολλαπλά και διαδικτυακά.
Αφού πρώτα ανάρτησε ένα προκλητικό tweet με αφορμή τον Παύλο Φύσσα (σ.σ. χάρη στη Ν.Δ. έπεσε και καταδικάστηκε η εγκληματική οργάνωση, υποστηρίζει), μετά ήρθε αντιμέτωπος στο twitter με μέρος της εκλογικής βάσης της Ν.Δ., με εκατοντάδες φασίστες, καθώς και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής που τον έβριζαν. Φυσικά επικρίθηκε και από αριστερούς σε άλλη βάση.
Τι έκανε λοιπόν ο μετρ της επικοινωνίας; Πρώτα «έκρυψε» πάνω από 200 απαντήσεις (replies) –λες και δεν βρίσκονται αυτές–, μετά απαγόρευσε τη δυνατότητα σχολίων! Από τα κρυμμένα σχόλια όμως διαπιστώνεται πως κυρίως τον βρίζουν οι φιλοχρυσαυγίτες ψηφοφόροι του κόμματός του.