ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΠΟΣΠΕΡΤ, το ΜΕΡΑ 25 και η απαξίωση της δημόσιας ραδιο-τηλεόρασης


Η ΠΟΣΠΕΡΤ στο πλαίσιο της ενημέρωσης των κοινοβουλευτικών κομμάτων που έχει ξεκινήσει, αναφορικά με τα ανυπέρβλητα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ αλλά και την αλματώδη αύξηση της απαξίωσης της δημόσιας ραδιο-τηλέορασης ως οργανισμού κοινής ωφέλειας και δημόσιου συμφέροντος, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του κόμματος ΜΕΡΑ 25 στην Βουλή. 
Στην συνάντηση συζητήθηκαν και τέθηκαν θεματικά από την πλευρά της ΠΟΣΠΕΡΤ όλη η γκάμα των ζητημάτων που απασχολούν και ταλανίζουν τους εργαζόμενους και την εταιρεία καθώς και οι θέσεις της Ομοσπονδίας για την χρηστή και ομαλή επίλυσή τους.
 Συζητήθηκε επίσης η επικείμενη ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ του υφυπουργού και κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Οικονόμου, το οποίο επιχειρεί να μειώσει το προσωπικό στο τεχνικό και διοικητικό προσωπικό, όπως και το πρόσφατα ψηφισμένο με fast track διαδικασίες νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που αλλάζει δραματικά το καθεστώς λειτουργίας στις ανώνυμες εταιρείες του ελληνικού δημοσίου.