ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Υποκριτική, αυτοσχεδιασμός και κίνηση στο θεατρικό εργαστήρι Σχολής Διομήδη Φωτιάδη


Η θεατρική σχολή Fotiadis Actor Studio έχει δημιουργήσει ένα πρότυπο studio Δραματικής Τέχνης (θεατρικό εργαστήρι Δραματικής Σχολής Διομήδη Φωτιάδη) όπου διδάσκονται Υποκριτική - Αυτοσχεδιασμός και Κίνηση με διαφορετικές θεματολογίες, τεχνικές και μεθόδους.
Το studio αναφέρεται σε όσους επιθυμούν να εξασκηθούν στην Υποκριτική, στον Αυτοσχεδιασμό και στην Κίνηση, σύμφωνα με την πρότυπη εκπαίδευση που παρέχει η φιλοσοφία της σχολής μας.
Θα διδάξουν:
Ιωσήφ Ιωσηφίδης - Θα διδάξει: Υποκριτική, Αυτοσχεδιασμό με βάση το κλασικό ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο
Πάνος Σταθακόπουλος - Θα διδάξει: Παντομίμα, Υποκριτική, Αυτοσχεδιασμό με βάση την Κωμωδία
Μαρία Μπρανίδου - Θα διδάξει: Υποκριτική με βάση το Ρεαλιστικό θέατρο
Στην συνέχεια θα προστεθούν και νέες συνεργασίες Καλλιτεχνών
Η σχολή είναι αναγνωρισμένη από το κράτος, με πολυετή πορεία στον τομέα της εκπαίδευσης και στελεχώνεται από καταξιωμένους καθηγητές ενεργούς στον καλλιτεχνικό χώρο.
Το Studio θα έχει διάρκεια μέχρι τον Μάιο και θα εξελιχθεί με την δημιουργία διδακτικών Κύκλων.
Σκοπός είναι να εμπλουτιστούν οι γνώσεις, οι εμπειρίες, τα εκφραστικά μέσα ώστε να δημιουργηθούν οι σωστές βάσεις των υποψήφιων σπουδαστών του προγράμματος της Δραματικής Σχολής και να δοθούν τα απαραίτητα εργαλεία με στόχο την ολοκληρωμένη εκπαίδευση του σπουδαστή.
Κατάθεση αιτήσεων: 6971758298
Πληροφορίες:
Διεύθυνση: Πατησίων 87,Α
Τηλ: 6971758298