ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Χωρίς ραδιοφωνική «στέγη» το δίδυμο Κακούση-Πετρόπουλου


Μετά από χρόνια συνεχούς παρουσίας σε αρκετούς ενημερωτικούς σταθμούς

Ένα από τα μακροβιότερα και πιο γνωστά δίδυμα των FM της πόλης, μένει (προς το παρόν) εκτός ραδιοφώνου. Μερικές ημέρες μετά το τέλος της δεύτερης «θητείας» τους στον Alpha 98.9, ο Γιώργος Κακούσης και ο Δημήτρης Πετρόπουλος ανακοίνωσαν μέσω της σελίδας τους στο Facebook ότι φέτος δεν θα κάνουν εκπομπή, για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια. Ωστόσο σύντομα, όπως είπαν, θα ενημερώσουν για τα νέα πλάνα τους, και θα ανεβάζουν τακτικά τους γνωστoυς «Δεκαλόγους» της επικαιρότητας, όπως έκαναν στις κανονικές εκπομπές τους.
"Η ραδιοφωνική σεζόν που μόλις ξεκίνησε είναι για εμάς λίγο διαφορετική. Για πρώτη φορά στα τελευταία 18 χρόνια (με εξαίρεση το μεσοδιάστημα της μετακίνησης μας στο ΒΗΜΑ FM) φέτος δεν θα κάνουμε εκπομπή. Θα είναι δηλαδή η πρώτη χρόνια που έχει δουλειά ο Καρολος αλλά όχι εμεις!
Έτσι, η μοναδική δυνατότητα που έχετε να μας ακούτε είναι με τον τρόπο που άκουγαν τον Ν. Ανδρουλακη! Σύντομα θα ενημερώσουμε (όσους ενδιαφέρονται) για τα νέα πλάνα μας και σχεδιάζουμε να σας προσφέρουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα Δεκάλογους της επικαιρότητας μέσω Διαδικτύου. Άλλωστε θα ήταν κρίμα μετα τις φετινές απανωτές επιτυχίες του Ολυμπιακού, να στερηθει ο Γιωργος... την ψυχολογική υποστήριξη του Δημήτρη! Εχουμε διαβάσει όλα τα μηνύματα και τις αναρτήσεις σας.
Είναι μάταιο να προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε όλα, αλλα πιστεύουμε ότι αργά ή γρήγορα θα ανταμώσουμε ξανά με κάποιον τρόπο. Μέχρι τότε να ακούτε σταθερά ραδιοφωνάκι γιατί είναι το πιο ζεστό Μέσο. Έτσι θα κάνετε και οικονομία στο ρεύμα!"

Το δίδυμο του Γιώργου Κακούση και του Δημήτρη Πετρόπουλου έχει περάσει από τα μικρόφωνα ενημερωτικών ραδιοσταθμών όπως ο Alpha 98.9 (δύο φορές), ο πάλαι ποτέ Βήμα 99.5, τα Παραπολιτικά 90.1 και ο Real 97.8. Σε όλα αυτά τα χρόνια έχουν καταφέρει να αποκτήσουν πιστούς ακροατές που τους ακολουθούν όπου πηγαίνουν. Ενδεικτικά, η σελίδα τους στο Facebook μετρά πάνω από 6,5 χιλιάδες followers.
- από το e-tetradio