ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Βρήκαν τη μιλιά τους...


Ένα πολύ περίεργο έως και ακραίο φαινόμενο παρατηρήθηκε χθες στη ΔΕΘ, στη διάρκεια της πολύωρης συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα. Οι δημοσιογράφοι των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ βρήκαν ξαφνικά τη μιλιά τους! Αντί για τα λιβανίσματα και τις βολικές ερωτήσεις που δέχτηκε ο πρωθυπουργός έως ότου δώσει τον λόγο σε αντιπολιτευόμενα μέσα, έπεφταν βροχή οι δύσκολες έως και οριακά προσβλητικές ερωτήσεις θυμίζοντας την ξεχασμένη δημοσιογραφία που παραμένει κλειδωμένη στα ντουλάπια των ΜΜΕ στα οποία εργάζονται.
Λίγο αργότερα βέβαια η μιλιά χάθηκε στα «ειδησεογραφικά» μαγειρεία που ανέλαβαν τη δύσκολη αποστολή αποκατάστασης της κυβερνητικής εικόνας που πάλι τσαλάκωσε ο συριζαίος! Όλα γύρισαν στη γνωστή «καθημερινότητα» της σιωπής ή της διαστρέβλωσης των απαντήσεων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ οι θλιβερές δηλώσεις του κ. Οικονόμου έγιναν και πάλι το βασικό πρόταγμα στην «ενημέρωση» των πολιτών.

Αντα Ψαρρά / ΕφΣυν