ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Aγεφύρωτο το χάσμα ανάμεσα σε Ανδρουλάκη - Λοβέρδο


Μεγάλη ψύχρα επικρατεί στις σχέσεις του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Ανδρέα Λοβέρδο, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Βασίλη Σκουρή στα «Παιχνίδια Εξουσίας». Κι όπως γράφει ο  δημοσιογράφος: «Διαψεύσεις δεν δεχόμαστε!».
Συγκεκριμένα γράφει ο Β. Σκουρής στο ieidiseis:
"Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί μεταξύ των δυο ανδρών είναι ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν ζητά πλέον τη γνώμη του Ανδρέα Λοβέρδου για τα μεγάλα θέματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν και το μόνο ίσως κορυφαίο στέλεχος που δεν του ζητήθηκε η γνώμη του για την ομιλία στη ΔΕΘ! Με τη σειρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν μετέβη στη συμπρωτεύουσα προκειμένου να παρακολουθήσει την ομιλία και τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Τα παραπάνω περιστατικά δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου στις σχέσεις Νίκου Ανδρουλάκη και Ανδρέα Λοβέρδου. Αιτία είναι η διαφορετική στρατηγική που έχει ο πρώην υπουργός για στρατηγικά θέματα της πορείας της Χαριλάου Τρικούπη, έστω και αν δεν δημοσιοποιεί ακόμα τις θέσεις του- η ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη μάλλον πιστεύει πως σε μια κρίσιμη στιγμή ενδεχομένως να το πράξει!
Στην παρούσα φάση, ωστόσο, μάλλον δεν θα δούμε να επαναλαμβάνεται το προηγούμενο της Φώφης Γεννηματά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν προτίθεται να αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ ή να δώσει πατήματα για διαγραφή του, ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης ούτε καν συζητάει να τον αφήσει εκτός ψηφοδελτίων.
Επαναλαμβάνουμε: Στην παρούσα φάση- στο μέλλον πολλά μπορεί να αλλάξουν!".