ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Πάμε στον ΣΚΑΪ με Αυτιά και Πορτοσάλτε να κάνουμε διάλογο!..


Πετάει ξανά το γάντι προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για δημόσια τηλεμαχία ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την χθεσινή άρνηση της κυβέρνησης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ κατά την δευτερολογία του στη Βουλή απάντησε στον πρωθυπουργό και τον κάλεσε σε διάλογο είτε στον ΣΚΑΪ, είτε οπουδήποτε αλλού.
«Κατανοώ τον εκνευρισμό σας, το τελευταίο διάστημα πρέπει να βρίσκεστε - ακόμα και εσείς που έχετε μία δυσκολία να αντιληφθείτε την πραγματικότητα, κλεισμένος στον γυάλινο κόσμο του Μαξίμου - αντιμέτωπος με το κύμα οργής της ελληνικής κοινωνίας. Για αυτό είστε εκνευρισμένος. Αντί να μου απαντήσετε για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής και άμυνας, μου απαντάτε για όσα ειπώθηκαν χτες στον ΣΚΑΪ» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε:
«Αν έχετε τόσο μεγάλο σαράκι, ελάτε να πάμε μαζί και στον ΣΚΑΪ, και σε οποιονδήποτε τηλεοπτικό σταθμό θέλετε, με τον κύριο Αυτιά, με τον κύριο Πορτοσάλτε, με όποιον θέλετε να κάνουμε διάλογο. Αλλά δεν το θέλετε αυτό. Έρχεστε εδώ περιφρουρημένοι να πείτε μία ατάκα, να την αναπαράξουν τα ΜΜΕ».