ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Προς πώληση μεγάλο πολιτικό-ειδησεογραφικό σάιτ


Σε διαδικασίες πώλησης έχουν δρομολογήσει οι ιδιοκτήτες μεγάλου πολιτικού- ειδησεογραφικού σάιτ, 13 χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας του και ήδη βρίσκονται σε διερευνητικές επαφές και συζητήσεις με ενδιαφερόμενους αγοραστές.
Πρόκειται για το eklogika.gr που θεωρείται ένα από τα πληρέστερα website, μέλος του e-Media από τις 25-4-2017 (αρ. μέλους 12955). Ο δημοσιογράφος Χρήστος Καψάλης, διευθυντής του eklogika.gr, σε σχετικό ΔΤ αναφέρει:

"Το eklogika.gr έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη online «τράπεζα» για θέματα πολιτικής και εκλογών και αποτελεί ένα αναγνωρίσιμο και πολύ ισχυρό, θεματικό, brand name. Είναι ενημερωτικό αλλά και διαδραστικό .

Οι συντάκτες του έχουν επεξεργαστεί και αναρτήσει περισσότερες από 75.000 ειδήσεις μέχρι σήμερα. Περιλαμβάνει επίση,ς περισσότερες από 8.000 αναρτήσεις και θέματα πληροφοριών για τις κυβερνήσεις, τα κόμματα, τη Βουλή, το Ευρωκοινοβούλιο, την Αυτοδιοίκηση, την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και σημαντικά αφιερώματα για μεγάλα γεγονότα από το 2009 έως σήμερα. Ξεχωριστά το eklogika.gr περιλαμβάνει περισσότερες από 14500 σελίδες με ειδικό υλικό πληροφοριών για εθνικές εκλογές, ευρωεκλογές, εκλογές αυτοδιοίκησης και τα αποτελέσματά τους, καθώς και χιλιάδες βιογραφικά πολιτικών, υπουργών, βουλευτών, δημάρχων, περιφερειακών.
Οι πρωτότυπες αναρτήσεις στο eklogika.gr, επεξεργασμένες από τους συντάκτες του, ξεπερνούν τις 100000, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και 75000 πολιτικές ειδήσεις.
Το portal eklogika.gr εκτός από την κεντρική πολιτικο-ειδησεογραφική ιστοσελίδα www.eklogika.gr , περιλαμβάνει επίσης την webtv.eklogika.gr, την politicalpedia.eklogika.gr (με πολύ μεγάλο ανεπεξέργαστο πολιτικό και ιστορικό περιεχόμενο) και την ιστοσελίδα παρουσίασης πρωτοσέλιδων τύπου, press-today.gr.
Το eklogika.gr διαθέτει επίσης:
ü Την πληρέστερη τράπεζα πληροφοριών για δημοσκοπήσεις. Περιλαμβάνει όλες τις δημοσκοπήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία 13 χρόνια. Στον κατάλογο δημοσκοπήσεων του eklogika.gr περιλαμβάνονται σχεδόν 1000 δημοσκοπήσεις (public opinion polls), όλες με στόχο τον προσδιορισμό της πρόθεσης ψήφου των πολιτών και της αποτύπωσης του συσχετισμού πολιτικής δυναμικής και επιρροής των κομμάτων, την δεδομένη χρονική στιγμή καθώς και όλα τα exit polls των εκλογικών αναμετρήσεων αυτής της περιόδου (Εθνικών εκλογών, Ευρωεκλογών, Αυτοδιοικητικών).
ü Μοναδική διαδραστική λειτουργία online απαντήσεων σε νομικά θέματα που σχετίζονται με την πολιτική, την αυτοδιοίκηση ή τις εκλογές. Μέχρι το τέλος του 2021 είχαν δοθεί, αφιλοκερδώς, περισσότερες από 1300 απαντήσεις σε online νομικές ερωτήσεις από τους έγκριτους νομικούς - συνεργάτες τους eklogika.gr.
Όλες οι νομικές ερωτήσεις παραμένουν κατηγοριοποιημένες στο αρχείο νομικών απαντήσεων του eklogika.gr με ελεύθερη σε κάθε χρήστη, οποίος μπορεί να εύχρηστα φίλτρα να αναζητήσει την απάντηση που χρειάζεται ή να υποβάλει νέα ερώτηση".