ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Σκληρή απάντηση Κύρτσου σε Μητσοτάκη για τη διαγραφή του


Ο Γιώργος Κύρτσος με ανάρτησή του απάντησε σε Μαξίμου και ΝΔ για τη διαγραφή του από το κόμμα. Ο ευρωβουλευτής αφήνει νέα πολύ σκληρή αιχμή για το σκάνδαλο Novartis και τις επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη. ο ίδιος αναφέρει ότι «τα περί κόμματος, προσχώρησης σε κόμμα δεν έχουν βάση».
Όπως αναφέρει στη νέα ανάρτησή του στο Twitter:
«Έθεσα ζητήματα στην ηγεσία ΝΔ: Λάθη και παραλείψεις στο θέμα της πανδημίας που κόστισαν χιλιάδες νεκρούς. Λάθη οικονομικής πολιτικής που φτωχοποίησαν κόσμο, οδηγούν σε νέες περιπέτειες. Κουκούλωμα σκανδάλου Novartis, διώξεις δημοσιογράφων, Τουλουπάκη. “Απάντησαν»” με διαγραφή μου».
Ο Γιώργος Κύρτσος με συνεχόμενες αναρτήσεις στο Twitter κάνει σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς και τους στενούς του συνεργάτες όπως τον ανιψιό του Γρηγόρη Δημητριάδη και τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη.
««Ο Μαρινάκης μου ανακοίνωσε τη διαγραφή μου, ο Μητσοτάκης δεν βρήκε το κουράγιο. Είναι άλλωστε στον «Όλυμπο» του Μαξίμου με καλή παρέα.
Με τον κρυπτόμενο-δοξαζόμενο συγγενή του, τον συγγενή της ΓΕΚ-Τέρνα και άλλους κορυφαίους. Τον ευχαριστώ πάντως για την πολιτική μου λύτρωση
».