ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Πότε βγαίνει το Rolling Stone Greece - Ποια είναι η συντακτική ομάδα


Το Rolling Stone όπως έχει γίνει ήδη γνωστό έρχεται στην Ελλάδα και βγάζει ελληνική έκδοση. Θα είναι μηνιαίο και θα κυκλοφορεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο κάθε μήνα ως ένθετο με την.. «Εφημερίδα των Συντακτών». Σημαντική κίνηση από την εφημερίδα. Το πρώτο τεύχος θα βρίσκεται στα περίπτερα το Σάββατο 26 Νοεμβρίου.
Στη διεύθυνση του περιοδικού που, όπως γράφει το e-tetradio, θα εκδίδεται από την People Media του Γιώργου Ισαάκ βρίσκεται η Ειρήνη Σαρλή και την συντακτική επιτροπή αποτελούν οι Μάρκος Φράγκος, Νίκος Πετρουλάκης, Αντώνης Βιλλιώτης, Μαρία Μαρκουλή, Αγγελος Κλειτσίκας και Δημήτρης Κανελλόπουλος. Φυσικά θα συμμετέχουν και πολλοί συνεργάτες. Οσο για το site του περιοδικού, το rollingstone.gr θα ξεκινήσει πριν την κυκλοφορία του περιοδικού με υπεύθυνο τον Πάνο Σουρούνη.
Είναι η πρώτη φορά που το Rolling Stone βγάζει ελληνική έκδοση ενώ μόλις τον προηγούμενο μήνα, τον Σεπτέμβριο, έβγαλε και βρετανική έκδοση.