ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Το ΒΗΜΑ επιβραβεύει αριστεύσαντες πρωτοετείς του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών


Αρωγός της προσπάθειας των νέων επιστημόνων που ξεκινούν την ακαδημαϊκή τους εκπαίδευση, το «ΒΗΜΑ» προσφέρει στους νεοεισακτέους αριστεύσαντες πρωτοετείς φοιτητές του Οικονομικού.. Πανεπιστημίου Αθηνών δωρεάν πρόσβαση για ένα τρίμηνο από 1/11/21 έως 31/01/22 στο ηλεκτρονικό Ιστορικό Αρχείο του «Οικονομικού Ταχυδρόμου» (από τα έτη 1926 έως 1944 και 1954 έως 2004).
«Τώρα που η τεχνολογία προσφέρει άπειρες δυνατότητες και η επικοινωνία μαζί σας μπορεί να είναι εφικτή όπου και αν βρίσκεστε, σκεφτήκαμε πως θα ήταν χρήσιμη η πρόσβαση σε άρθρα, γνώμες, αναλύσεις, αποκλειστικές συνεντεύξεις, ειδικά αφιερώματα, ξεχωριστές εκδόσεις και συνολικά στην πλούσια ύλη του Ιστορικού Αρχείου των εφημερίδων μας.
Μαζί σας σηκώνουμε μια «γέφυρα συνεργασίας», και συνδέουμε την εκπαίδευση με την ενημέρωση
» σημειώνει ο Διευθυντής του «Βήματος», Αντώνης Καρακούσης.
Μαζί με την πρόσβαση στο Ιστορικό Αρχείο του «ΒΗΜΑΤΟΣ» θα προσφερθούν στους αριστούχους φοιτητές, 40 σετ βιβλίων «Ιστορία του Νέου Ελληνισμού 1770-1871», 8 τόμοι, 320 βιβλία.
Αξίζει να τονιστεί ότι «Το Βήμα», το οποίο οδεύει προς τη συμπλήρωση ενός αιώνα συνεχούς και αδιάλειπτης κυκλοφορίας, υπήρξε από την πρώτη έκδοσή του, τον Φεβρουάριο του 1922, απολύτως συνδεδεμένο με την εκπαίδευση. Πρωταγωνίστησε στο κίνημα του δημοτικισμού και υπήρξε στυλοβάτης της μεγάλης εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης που συνεπήρε τη χώρα στα χρόνια του Βενιζέλου.