ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Aπρέπεια στο ΑΠΕ κατά του ΣΥΡΙΖΑ – Το hashtag που προκάλεσε οργή


Ζητάνε την παραίτηση Περδικάρη

Ένα κακόβουλο και προσβλητικό hashtag που χρησιμοποιούν συνήθως δεξιά τρολ του διαδικτύου αναρτήθηκε στο twitter του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ)..Η ανάρτηση με το hashtag #ΣΥΡΙΖΑ_ξεφτίλες προκάλεσε αντιδράσεις αφού προαναγγέλλοντας την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια, χρησιμοποίησε αυτό των τρολ.
Πάντως είναι φανερό πως πρόκειται περί λάθους (εχει ξανασυμβεί) το οποίο οφείλεται στον αυτόματο κορέκτορα και φυσικά στην απροσεξία εκείνου που ανέβασε την είδηση. Διότι μια δεύτερη ματιά, προτού γίνει η ανάρτηση, θα έσωζε την κατάσταση...
Μετά τα επικριτικά σχόλια χρηστών στο twitter το ΑΠΕ-ΜΠΕ κατέβασε την ανάρτηση στο twitter κατά του ΣΥΡΙΖΑ και έκανε νέα, χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά τα σωστά hashtags.Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:
"
Όταν με απόφαση του κ. Μητσοτάκη η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο τέθηκαν για πρώτη φορά υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργικού γραφείου, ήμασταν σίγουροι ότι θα μετατραπούν σε σκληρούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και επιβεβαιωθήκαμε. Στο δε ΑΠΕ ο νέος του πρόεδρος, με εντολή Μαξίμου, το μετατρέπει σε "γαλάζιο τσιφλίκι" με χρυσοπληρωμένους συμβούλους και αθρόες προσλήψεις. Όλα αυτά με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων.
Δεν περιμέναμε όμως ότι θα ξεπερνούσαν κάθε όριο χυδαιότητας μετατρέποντας το κρατικό Πρακτορείο σε τρολ. Σήμερα το πρωί συνόδευσαν την είδηση για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια Εύβοια με χυδαίο χάσταγκ. Η παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη είναι το ελάχιστο και την αναμένουμε άμεσα."