ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Iκανοποιώντας το αίτημα των τηλεθεατών


Από τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 η ΕΡΤ θα προσφέρει στους τηλεθεατές της τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε διαφορετικές ώρες τις αγαπημένες τους καθημερινές σειρές μυθοπλασίας σε.. επανάληψη. Συγκεκριμένα, στις 14:00 και κάθε ημέρα την ίδια ώρα οι τηλεθεατές θα μπορούν, όπως και την περσινή σεζόν, να δουν από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου την αγαπημένη κωμική σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ενώ στις 19:00 θα αρχίσει να μεταδίδεται σε επανάληψη, από το πρώτο επεισόδιο, η νέα κοινωνική κομεντί της δημόσιας τηλεόρασης «Σε ξένα χέρια».
Η ΕΡΤ ικανοποιώντας παράλληλα και το αίτημα των τηλεθεατών, επαναφέρει τα Σαββατοκύριακα σε επανάληψη «Τα καλύτερά μας χρόνια». Θα μεταδίδονται κάθε Κυριακή στις 17:00, από την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 και μάλιστα για ένα χορταστικό δίωρο.
Επίσης, η ΕΡΤ1 θα μεταδίδει και τις εμβληματικές σειρές μυστηρίου που έχουν τόσο πολύ έχουν αγαπηθεί από το κοινό. Έτσι από αύριο, Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 και κάθε Σάββατο, οι φίλοι της «Μις Μαρπλ» θα μπορούν να παρακολουθήσουν στις 18:15 την αγαπημένη τους σειρά, ενώ από την Κυριακή 17 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 19:15 επιστρέφουν δριμύτερες «Οι περιπέτειες του Ηρακλή Πουαρό».