ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Η Φώφη δεν στηρίζει κανέναν υποψήφιο - Ο Γιώργος «ακούει προτροπές» για να κατέβει


Η Φώφη Γεννηματά, σύμφωνα με τις πληροφορίες του iEidiseis, δεν πρόκειται να στηρίξει κανέναν υποψήφιο για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, ούτε ενθαρρύνει στελέχη από το λεγόμενο.. «γεννηματικό μπλοκ» να θέσει υποψηφιότητα.
Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, άλλωστε, με την περιπέτεια της υγείας της και τον τρόπο που την αντιμετωπίζει, έχει καταστεί σημείο αναφοράς πολύ πέραν του χώρου που ηγείται και δεν προτίθεται να σπαταλήσει αυτό το πολιτικό της κεφάλαιο.
Υπό αυτή το πρίσμα, δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τυχόν υποψηφιότητα από το χώρο εκείνων που στήριζαν τη Φώφη έως ότου αποσυρθεί από την κούρσα διαδοχής. Η πρόθεση του Γραμματέα της ΚΟ Βασίλη Κεγκέρογλου να είναι υποψήφιος συναντά αντιδράσεις και δεν διαθέτει τη στήριξη των «γεννηματικών». Ο ίδιος, ωστόσο, επιμένει να είναι υποψήφιος, υποστηρίζοντας ότι διαθέτει τις 5.000 υπογραφές που απαιτούνται.
Ενδιαφέρον, ωστόσο, συγκεντρώνει το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου εξακολουθεί να δέχεται εισηγήσεις και πιέσεις προκειμένου να είναι υποψήφιος, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να ανοίγει τα χαρτιά του.
Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες της στήλης «Παιχνίδια Εξουσίας» του Β. Σκουρή στο iEidiseis, δέχεται τηλεφωνήματα και από το εξωτερικό, όμως και εκεί αποφεύγει να πει οτιδήποτε σχετικό, αν και με τα έως τώρα δεδομένα το να είναι υποψήφιος συγκεντρώνει όχι τις περισσότερες πιθανότητες.