ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Όλοι συνωμότες!


Παιδάκι μικρότερο των τριών ετών. Πυρετός πολύς, μολονότι είχε αρχίσει η αντιβίωση που συστήθηκε. Εκτίμηση του παιδιάτρου μετά την τελευταία θερμομέτρηση που δείχνει 40 παρά ένα δέκατο: πρέπει.. να πάει σε νοσοκομείο. Υπάρχει ιδιωτική ασφάλιση, συνεπώς και η δυνατότητα για ιδιωτικό θεραπευτήριο. Και εκεί καταλαβαίνεις –συνειδητοποιείς για την ακρίβεια, αν και το ήξερες– ότι αυτό το χτικιό που σέρνεται στη Γη εδώ και κοντά δυο χρόνια, χωρίς να υποχωρεί ΚΑΙ εξαιτίας της εγκληματικής αμυαλιάς μιας μεγάλης μερίδας αμφισβητιών παγκοσμίως, εμποδίζει ευρύτερα τη λειτουργία στην Υγεία.

Το παιδάκι βρίσκεται στην αναμονή έως ότου βγει το τεστ για την covid. Εν τέλει, αρνητικό. Σε έλεγχο υποβάλλονται και οι γονείς που περιμένουν στωικά: αρνητικό και αυτό. Μετά την εισαγωγή η είσοδος επιτρέπεται μόνο στους γονείς. Δεν μπορεί να βοηθήσει ούτε η γιαγιά ούτε ουδείς άλλος. Απαγορεύεται αυστηρά. Και όποτε ο ένας γονιός πάει να αντικαταστήσει τον άλλον (εργαζόμενοι και οι δυο), πρέπει να υποβάλλεται σε νέο τεστ.

Για τους εκεί «απέξω», τους αμφισβητίες και τους έξυπνους που πιάνουν στον αέρα τις παγκόσμιες συνωμοσίες, όλα αυτά –οι απαγορεύσεις τα τεστ– περιλαμβάνονται στο σύστημα της συνωμοσίας που έγινε για να κερδίσουν οι φαρμακευτικές, οι κατασκευαστές μασκών, οι γιατροί, οι κυβερνήσεις. Παιδίατροι, κλινικές, διοικητικοί, είναι στοιχισμένοι πίσω από τον Γκέιτς, τον Σόρος και τους εν Ελλάδι πράκτορές τους, με προϊστάμενο τον Τσιόδρα. Όλοι συνωμότες.

Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί, οι «απέξω», οι επαναστατημένοι, που αντιστέκονται στη συνωμοσία, αβαντάροντας την Παγκόσμια Επανάσταση κατά της πλεκτάνης για τον ανύπαρκτο κορωνοϊό. Αυτοί έχουν μυαλό. Άξιοι…