ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Σκεπτικισμός για τον Λοβέρδο


Πέρασε κοντά ένας μήνας από τότε που το newsbreak.gr ειρωνευόταν το Ανδρέα Λοβέρδο που είχε επισκεφθεί την Κορινθία. «Σείστηκε η Λυκοποριά για τον Ανδρέα Λοβέρδο!» έγραφε στον τίτλο,.. αλλά στο κείμενο η είδηση έπαιρνε τη διάσταση που το σάιτ ήθελε να δώσει: «Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κιν Αλ, Ανδρέας Λοβέρδος, αυτή τη φορά κατάφερε να συγκεντρώσει 15 ολόκληρα άτομα, αγγίζοντας το ατομικό του ρεκόρ που είναι 17», ανέφερε και συνόδευε το κείμενο με τη φωτογραφία που εικονογραφεί και τούτο το θέμα.
Ο Λοβέρδος ξαναπήγε αυτό το Σαββατοκύριακο στην Κορινθία, αλλά προφανώς πάλι δεν ενθουσίασε –τουλάχιστον. Και αυτή τη φορά το μάθαμε όχι από το newsbreake τ, αλλά από την μεσημβρινή σαββατιάτικη ειδησεογραφική εκπομπή τού ραδιοσταθμού Παραπολιτικά 90,1 που δεν τον λες και αντιλομβερδικό. Όπου στο τακτικό ένθετο από την Κορινθία, που ακούγεται κάθε Σαββατοκύριακο, ακούσαμε στην ανταπόκριση της τοπικής δημοσιογράφου ότι η υποδοχή Λοβέρδου δεν ήταν ενθουσιώδης, ότι διέκρινε σκεπτικισμό στα στελέχη και ότι ο ίδιος ήταν απολογητικός στις δηλώσεις του.
- από το Harddog