ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Open: Μοιάζει σαν να το έχει εγκαταλείψει η ίδια η ιδιοκτησία...


...σε αντίθεση με το Μega που οι επενδύσεις (45 μύρια) πιάνουν τόπο

Πώς πήγε από πλευράς θεαματικότητας η εβδομάδα 18 ως 24 Οκτωβρίου; Ορίστε τα στοιχεία ζεστά-ζεστά από τα κιτάπια της Nielsen: Παρά γουρουνότριχα πρώτος ο Alpha για μια ακόμη εβδομάδα,.. καθώς διατηρήθηκε στην κορυφή με μέσο όρο 13,6 % και οριακή πτώση -0,2 %.

Νιώθει, λοιπόν, καυτή την ανάσα του δεύτερου Mega που κινήθηκε ανοδικά (+0,4 %) κι έφτασε στο 13,5 %.
Τρίτος πέρασε ο ΣΚΑΪ με 12,7 % και άνοδο +0,2 %, αφήνοντας με διαφορά αναπνοής στην τέταρτη θέση τον ΑΝΤ1 που έκατσε στο 12,6 % καταγράφοντας ελάχιστη πτώση -0,1%.
Πέμπτο χαλαρά, όπως πάντα το Star με 10,5 % που δεν μετακινήθηκε διόλου από το ποσοστό του, έκτη η ΕΡΤ1 με 5,8 % και πτώση -0,1 % και έβδομο το Open με 4,7 % και πτώση -0,4 %.
Το οποίο Οpen όλο προσπαθεί κι όλο στην ίδια θέση βρίσκεται. Δεν μπορεί δηλαδή να ξεκινάει καινούρια εκπομπή, το «Ανοιχτά», η Αννίτα Πάνια, δεν μπορεί να φέρνει πρώτη πρώτη την απόλυτη σταρ Άννα Βίσση, δεν μπορεί να έχει κυκλοφορήσει από πριν ότι θα μιλήσουν για τον πρώην σύζυγό τους Νίκο Καρβέλα και να βαράει εν τέλει πεντάρια το πρότζεκτ. Είναι σαν να το έχουν εγκαταλείψει οι τηλεθεατές το κανάλι, σαν να το έχουν βγάλει απ’ το τηλεχειριστήριό τους. Εδώ, βέβαια, μοιάζει σαν να το έχει εγκαταλείψει η ίδια η ιδιοκτησία και να το έχει παρατήσει στον αυτόματο πιλότο…
Στο Mega από την άλλη, όπου η ιδιοκτησία είναι πάνω καταπάνω που λένε και στην Πάτρα, γεννάνε και τα κοκόρια τους. Ένα δεκαράκι μέσο όρο και τριτοτέταρτη θέση περίμεναν για τέτοια εποχή και βρέθηκαν να διεκδικούν την πρωτιά. Κι ακόμη καλύτερα:
Με επένδυση γύρω στα 45 μύρια για το Mega φέτος, η αγορά υπολόγιζε ότι θα έμπαινε μέσα μίνιμουμ μια δεκαπεντάρα το κανάλι. Έτσι όπως πετάει όμως στις θεαματικότητες, μην απορήσετε άμα έρθει ίσα βάρκα ίσα πανί στο τέλος της σαιζόν!  

Χρήστος Ξανθάκης / medioΠΙΛΑΦΟ (newpost)