ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Ευρεία δυσπιστία των πολιτών στα κανάλια και γενικά στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ


Ενδιαφέροντα ευρήματα παρουσιάζει η δημοσκόπηση της Palmos Analysis για την «Αυγή της Κυριακής», όπου καταγράφεται η αυξανόμενη δυσαρέσκεια των πολιτών προς την κυβέρνηση,.. στη σκιά σημαντικών προβλημάτων της καθημερινότητας.
Ενα από αυτά είναι είναι η ευρύτατη αποδοχή της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για τις λίστες Πέτσα, αφού με την πρωτοβουλία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής συμφωνεί το 71% των ερωτηθέντων, ενώ διαφωνεί μόλις το 17%. Οπως γράφει η ΑΥΓΗ:
Η ευρεία δυσπιστία των πολιτών στα κανάλια και γενικά στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ είχε καταγραφεί και όταν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε βγάλει ειδικό σποτάκι, το οποίο κυριάρχησε στα σόσιαλ μίντια παρότι βρήκε μαχητικά απέναντι το σύνολο του μιντιακού και πολιτικού κατεστημένου. Με δεδομένο ότι την πρόταση έχουν δεχθεί και όλα τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, πρόκειται για μια σπάνια περίπτωση πλήρους πολιτικής απομόνωσης της κυβέρνησης, η οποία αντανακλάται και στην έρευνα, καθώς τη «φιλοκυβερνητική» θέση ασπάζονται πιθανόν λιγότεροι από τους μισούς ψηφοφόρους της.