ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Συμμετέχουμε μαζικά για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ


Να μην ξεχνιόμαστε: Aπό τις 19 έως τις 24 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ. Το καταστατικό του Ταμείου, που εγκρίθηκε με μεγάλη.. πλειοψηφία στο ιστορικό δημοψήφισμα του 2017, προβλέπει εκλογές με φυσική παρουσία, επιστολική ψήφο αλλά και ηλεκτρονική ψηφοφορία, καθώς τα μέλη του ΕΔΟΕΑΠ είναι διάσπαρτα σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Όσοι επιθυμούν να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικής συμμετοχής στις εκλογές, πρέπει να το δηλώσουν, μέχρι την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, στην ειδική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα του ΕΔΟΕΑΠ ή μέσω του λινκ, το οποίο υπάρχει στη σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού.
Η συμμετοχή μας στις εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών της Διοίκησης και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Ταμείου μας είναι απαραίτητη, καθώς η μαζική προσέλευση δίνει ψήφο εμπιστοσύνης για τη συνέχιση της ύπαρξης του Οργανισμού με αυτονομία και ανεξαρτησία.
Όλοι μαζί μπορούμε να περιφρουρήσουμε το αυτοδιοίκητο και να δώσουμε νέα ισχυρή διοίκηση. Συμμετέχουμε μαζικά στις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ.