ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Ξαναγίνεται ενημερωτικό κανάλι το One του Μαρινάκη



Και θα στελεχωθεί από το υπάρχον δυναμικό της Άλτερ Έγκο

Οι ενημερωτικοί μαραθώνιοι του One κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, φαίνεται πως ήταν ένα δείγμα για το νέο προφίλ που θα έχει σύντομα το δεύτερο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Σύμφωνα με.. πληροφορίες του e-tetradio, θα ενισχυθεί το ενημερωτικό του κομμάτι, το οποίο ουσιαστικά είναι ανύπαρκτο από τότε που επαναλειτούργησε το Mega, και θα επικεντρωθεί στα μεγάλα γεγονότα με εκπομπές, έκτακτη επικαιρότητα κ.λπ., έχοντας δημοσιογράφους από τα υπόλοιπα ΜΜΕ της Άλτερ Έγκο.
Σύμφωνα, τώρα, με δημοσίευμα των Παραπολιτικών, το πρόγραμμα του One θα στηρίζεται στην ενημέρωση με συνεχή ροή, προβάλλοντας και ορισμένα ντοκιμαντέρ, στα πρότυπα δηλαδή εκείνου που είχε όταν πρωτοξεκίνησε, με τις σχετικές συζητήσεις για την επαναστελέχωσή του να έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι βασικοί συντελεστές του εγχειρήματος θα είναι ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παναγόπουλος και ο διευθυντής των διαδικτυακών μέσων του ομίλου, Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος.