ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Μόνο τα δημοσιογραφικά κλισέ δεν αλλάζουν...


Τι οδυρμός με την εμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση σε γάμο στο Μόντε Κάρλο! Το κλάμα άρχισε από τα σάιτ με το γνωστό κλισέ που χρησιμοποιείται για γερασμένους ηθοποιούς, τραγουδιστές,.. αναγνωρίσιμους γενικά που δεν αναγνωρίζονται. Ένα κλισέ που έχει και λίγη χαιρεκακία: «Θα εκπλαγείτε με το πώς είναι ο/η κ.λπ.»
Το βράδυ της Πέμπτης τη σκυτάλη τής έκπληξης πήραν τα κανάλια. «Αλλαγμένη η Αθηνά», είπαν και πρόβαλαν πλάι πλάι φωτογραφίες στα 18 της και στα περίπου (τον Ιανουάριο τα κλείνει) 37 της. Τότε κοριτσάκι, τώρα γυναίκα. Φυσικά και ήταν αλλαγμένη! Όπως όλοι μας, δηλαδή, σε μια χρονική απόσταση είκοσι χρόνων.

Αλλά μια χαρά είναι η Αθήνα και ας λένε/γράφουν ό,τι θέλουν. Μια χαρά κοπέλα διανύοντας την τέταρτη δεκαετία της ζωής της. Τα άλλα περί έκπληξης είναι για κατανάλωση. Η οποία θα συνεχιστεί στα 45 της και στα 55 της. Γιατί με τις δεκαετίες τα μόνα που δεν αλλάζουν είναι τα κλισέ. Ας τα βάλουν πλάι πλάι σε 20 χρόνια και θα εκπλαγούν από την ομοιότητα.