ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Ο «άτυπος» και ο «κανονικός»


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επιφορτίσει τον υπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο, με την «υψηλή επιστασία» για τα θέματα της πανδημίας και ό,τι έχει να κάνει με το υπουργείο Υγείας. Μόνο που ο.. Σκέρτσος επί της ουσίας συμπεριφέρεται σαν άτυπος υπουργός Υγείας, με αποτέλεσμα να έχουν ήδη αρχίσει να παρατηρούνται οι πρώτες κόντρες του με τον Θάνο Πλεύρη. Βεβαίως, ο «κανονικός» υπουργός Υγείας καταλαβαίνει ότι δεν τον παίρνει να τα βάλει με το «δεξί χέρι» του πρωθυπουργού. Ωστόσο, η κατάσταση μεταξύ τους έχει αρχίσει να εκτραχύνεται, ενώ είναι ενδεικτικό πως ο διορισμός του καθηγητή Πνευμονολογίας στην ηγεσία του ΕΟΔΥ, Θόδωρου Βασιλακόπουλου, είχε «κολλήσει» λόγω… ενστάσεων που είχε προβάλει ο υπουργός Επικρατείας.
Τα παραπάνω γράφει ο NEO στο Matrix24 και τελικά φαίνεται πως δικαιώθηκε καθώς επικεφαλής του ΕΟΔΥ ανέλαβε ο Καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο ΕΚΠΑ, Θεοκλής Ζαούτης. Πρόκειται για άλλη μια απόφαση για τη διαχείριση της πανδημίας που ελήφθη απευθείας από το Μαξίμου αν και ο νέος επικεφαλής του ΕΟΔΥ έχει και προσωπική σχέση με τον Πλευρη.