ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός ανάδειξης νέων ραδιοφωνικών ταλέντων είναι «στον αέρα», από την Frontstage


Η Frontstage, το Νο1 Radio Group στην Ελλάδα, ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους νέους ταλαντούχους παρουσιαστές, κωμικούς, δημοσιογράφους, podcasters, σεναριογράφους,.. παραμυθοπλάστες, DJs και, φυσικά, σε όλους όσοι αγαπούν το ραδιόφωνο!
Με 5 από τους δημοφιλέστερους και επιδραστικότερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας, τους Μελωδία 99.2, HiT 88.9, En Lefko 87.7, RED 96.3 και το πολύ επιτυχημένο νεοσύστατο www.kidsradio.com, η Frontstage δημιουργεί έναν πρωτότυπο διαγωνισμό ανάδειξης νέων ραδιοφωνικών παραγωγών και ταλέντων για να εμπλουτίσει την ομάδα της, με σκοπό να δημιουργήσει σήμερα το ραδιόφωνο του αύριο!
Όσοι νιώθουν ότι κρατάνε στη… φωνή τους το μέλλον του ελληνικού ραδιοφώνου σε οποιαδήποτε μορφή, μπορούν να στείλουν το demo τους στο www.frontstage.gr, εύκολα και γρήγορα!
H Frontstage, πάντα πιστή στις αξίες και στο όραμά της για ποιοτική ψυχαγωγία, καλεί τα νέα ταλέντα να αναδειχθούν και να γίνουν μέρος της ομάδας της.