ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Powergame: Ποιος αναλαμβάνει διευθυντής στο νέο σάιτ του Κουρτάκη


Πολλές οι ανακατατάξεις τις τελευταίες εβδομάδες στις διευθυντικές ομάδες των οικονομικών σάιτ καθώς η δημιουργία νέων ιστοσελίδων ανοίγει την αγορά και δίνει περισσότερες και μεγαλύτερες ευκαιρίες σε δημοσιογράφους που ασχολούνται με τα οικονομικά.
Σειρά για δημιουργία νέου οικονομικού σάιτ πήρε και ο όμιλος των Παραπολιτικών του.. Γιάννη Κουρτάκη. Το νέο σάιτ με το όνομα Powergame έχει ήδη αρχίσει να στελεχώνεται από συντάκτες με εμπειρία στα οικονομικά ενώ όπως ακούγεται επικεφαλής θα τεθεί δημοσιογράφος που έχει διατελέσει διευθυντής σε εφημερίδες και ηλεκτρονικά Μέσα.
Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Σπύρος Δημητρέλλης ανέλαβε τη διεύθυνση του capital.gr (στη θέση του Δ. Παπακωνσταντίνου) ενώ ο Λεωνίδας Στεργίου τοποθετήθηκε αρχισυντάκτης στην εφημερίδα «Κεφάλαιο». Στο οικονομικό σαιτ του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου πηγαίνει και η Πένυ Κούτρα.. 
Στο capital.gr είχαν προηγηθεί οι παραιτήσεις του διευθυντή Δ. Παπακωνσταντίνου και δύο ακόμη δημοσιογράφων. Επίσης αποχώρησε και ο αρχισυντάκτης Ν. Χρυσικόπουλος, ο οποίος μετακινείται στο newmoney.gr του ομίλου του Πρώτου Θέματος.
Επίσης το δυναμικό του insider.gr της Liquid Media (του ομίλου Οντόνι) εμπλουτίζεται με νέα στελέχη, με στόχο την αναβάθμιση και τον πλήρη ανασχεδιασμό του. Ο μέχρι πρόσφατα Διευθυντής του capital.gr και της εφημερίδας Κεφάλαιο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου, ανέλαβε τη διεύθυνση της ιστοσελίδας.
Μαζί με τον Δ. Παπακωνσταντίνου ενσωματώνεται στο insider.gr μία ισχυρή ομάδα δημοσιογράφων με πολυετή εμπειρία στο οικονομικό και τραπεζικό ρεπορτάζ, αποτελούμενη από τον Γιάννη Αγγέλη, τη Δήμητρα Καδδά και τη Νένα Μαλλιάρα.