ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020

Γιατί ο Σαββίδης θέλει τον Μάνεση στο OPEN


Μπορεί να μην είναι περίοδος μετεγγραφών (στην τηλεόραση), αλλά οι ιδέες και οι προτάσεις δεν σταματάνε ποτέ! Το μόνο πρόβλημα είναι τα συμβόλαια και οι δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει όσοι τα έχουν υπογράψει.
Οπως γράφει το enimerosi24, ο Ιβάν Σαββίδης θέλει τον Νίκο Μάνεση στο OPEN, εκτιμώντας την τηλεοπτική του δυναμική και την ισχυρή του σχέση με το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα, σύμφωνα.. με το σάιτ, οι δυο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2019 στην Κεφαλονιά, όπου έκανε διακοπές το ζεύγος Μάνεση, μαζί με τον Μιχάλη Ιγνατίου, ενώ ο Σαββίδης έκανε διακοπές με τη θαλαμηγό του. Η συνάντηση των δυο ήταν τυχαία, έγινε στα όρθια και συζήτησαν για περίπου δέκα λεπτά.
Όλα αυτά φυσικά δεν σημαίνουν ότι ο Νίκος Μάνεσης αφήνει τον ALPHA και πάει στο OPEN… Είναι όμως μια πρόταση ανοιχτή από το κανάλι όπου εργάζεται και η σύζυγός του Φαίη Μαυραγάνη κάνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.