ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Ο Αύγουστος Κορτώ και ο Παύλος Σάμιος στο «Art Week» της ΕΡΤ2

Για έβδομη συνεχή χρονιά, το «Art Week» παρουσιάζει κάθε εβδομάδα αγαπημένους καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, αλλά και νεότερους που, με τη δυναμική και τη φρεσκάδα τους, έχουν κερδίσει ήδη μια θέση στη σύγχρονη πολιτιστική επικαιρότητα.
Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 20:00 στην ΕΡΤ2, στο πλαίσιο της εκπομπής «Art Week», η Λένα Αρώνη συναντά τον ξεχωριστό συγγραφέα.. της νεότερης γενιάς Αύγουστο Κορτώ. Μία κουβέντα εκ βαθέων με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου με τίτλο «Η καλύτερη χειρότερη μέρα της ζωής σου», μία συζήτηση για το φως μέσα στην κατάθλιψη, για το ξεκίνημα, την επιτυχία, τη διαφορετικότητα, το ταμπού των ψυχικών ασθενειών.
Στη συνέχεια, ο εικαστικός Παύλος Σάμιος υποδέχεται τη Λένα Αρώνη στην πρόσφατη ατομική του έκθεση «Καφέ Παράδεισος» και μοιράζεται στιγμές από τη σημαντική διαδρομή του από τα χρόνια στο Παρίσι, τους δασκάλους του, τις αγωνίες του, τα όνειρά του.
Παρουσίαση - αρχισυνταξία - επιμέλεια εκπομπής: Λένα Αρώνη.
Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.