ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Θετικός στον κορωνοϊό ο ιατρικός συντάκτης Μιχ. Κεφαλογιάννης

Τι έγραψε στο Instagram

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος εδώ και χρόνια καλύπτει το ιατρικό ρεπορτάζ.
«Κάθε μέρα τους τελευταίους 8 μήνες συνηθίζω ως ιατρικός συντάκτης, να γράφω για τα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα. Θα εξακολουθήσω να το κάνω, με την διαφορά ότι στον αριθμό που έγραψα απόψε, γνωρίζω ότι ένα.. από αυτά τα κρούσματα, αφορούσε εμένα», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανεβάζοντας φωτογραφία με μάσκα.
«Θετικός κι εγώ στον κορωνοϊό, όπως διαπίστωσα μετά από μοριακό έλεγχο, στον οποίο υποβλήθηκα σήμερα. Χωρίς συμπτώματα προς το παρόν και θετική σκέψη. Βέβαια η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια αγωνία για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση τις προσεχείς ημέρες. Πρωταρχικό μου μέλημα ήταν να ενημερώσω όσους συνάντησα -έστω και για λίγο, έστω και με μάσκα -τις τελευταίες ημέρες και βέβαια να απομονωθώ. Η μάχη με τον κορονοϊό δεν είναι κατοστάρι αλλά μαραθώνιος. Χρειάζεται όλοι να κρατήσουμε δυνάμεις ως τον τερματισμό. Χαμόγελο και αισιοδοξία γιατί... κι αυτό θα περάσει», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.