ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020

Μία, δύο, τρεις, πολλές αστυνομίες!

Εκτός από αστυνομία πανεπιστημίων, φτιάξτε και μια για τα νοσοκομεία. Προς θεού, μην προσλάβετε γιατρούς και νοσοκόμους. Αστυνομικούς να προσλάβετε, να εξασφαλίσουν ότι δεν θα μπαίνει όποιος θέλει στα νοσοκομεία. Μόνο όσοι έχουν να πληρώσουν, οι άλλοι να κόψουν το λαιμό τους, όπως έστρωσαν, να νοσηλευτούν. Υπάρχει και ατομική ευθύνη κύριε..Μήπως όμως δεν χρειάζεται και μια αστυνομία για τα σχολεία; Πώς αλλιώς θα μάθουν πειθαρχία τα κωλόπαιδα; Που βγάζουν γλώσσα και ζητάνε προσλήψεις καθηγητών. Άκου καθηγητές; Για έξοδα είμαστε τώρα, δεν αντέχει το κράτος.
Αλλά και τα σουπερμάρκετ και αυτά θέλουν την αστυνομία τους, γιατί τώρα που φτωχαίνουν οι πληβείοι, με δική τους ευθύνη, φυσικά, θ’ αρχίσουν να κλέβουν ρύζια και μακαρόνια από τα ράφια. Θα τους αφήσουμε;
Τέλος, φτιάξτε και μια αστυνομία για τα νεκροταφεία. Ούτε αυτά θα είναι ασφαλή από τον φθόνο των αποτυχημένων του Μητσοτακικού Νέου Κόσμου που χτίζουμε.
Μία δύο, τρεις, χίλιες αστυνομίες! Δώστε αστυνομία στον λαό και εκατομμύρια στα κανάλια. Να χορτάσουν οι οπαδοί μας θέαμα και οι οχτροί μας ξύλο!