ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Ραγδαίες εξελίξεις στο Open - Aποχώρησε ο Καλημέρης

Φήμες για απομάκρυνση κι άλλων στελεχών

Ραγδαίες εξελίξεις στον τηλεοπτικό σταθμό Open με φημολογούμενες αποχωρήσεις κορυφαίων στελεχών. Από το πρωί της Παρασκευής κυκλοφόρησαν πληροφορίες για απομάκρυνση του διευθύνοντος συμβούλου του Open Τζώνη Καλημέρη καθώς, όπως λένε, του χρεώνουν την αποτυχία εκπομπών.
Λίγο αργότερα ήρθε από το κανάλι  η επίσημη ανακοίνωση για τον..
Τζώνη Καλημέρη:
«Ανακοινώνεται ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος του OPEN κ. Τζώνης Καλημέρης αποχωρεί από τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.  Το OPEN ευχαριστεί θερμά τον κ. Καλημέρη για τη συνεργασία και τη συνολική του συνεισφορά».
Η περίοδος των ριζικών αλλαγών για το Open έχει ήδη αρχίσει, καθώς οι προσδοκίες διαψεύσθηκαν και το πρόγραμμα που εμπνεύστηκαν τα στελέχη τα οποία εμπιστεύθηκε ο Ιβάν Σαββίδης δεν κατάφερε να πιάσει τους στόχους και το κανάλι έχει αρνητικό απολογισμό.
Σύμφωνα με όσα ακούγονται θα υπάρξουν απομακρύνσεις ακόμα δύο κορυφαίων στελεχών από την πυραμίδα του προγράμματος του Open και οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες.