ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

ΝΔ: Νέα ψέματα από Τσίπρα, ντροπή για την ΕΡΤ

Επιθετική ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία κατά της κυβέρνησης, του πρωθυπουργού, αλλά και της ΕΡΤ, με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία.
Μεταξύ άλλων, η Ν.Δ. σημειώνει ότι ο κ. Τσίπρας είναι πλέον «και επισήμως ένας απερχόμενος πρωθυπουργός», ο οποίος..
δεν πείθει κανέναν, «όσα νέα ψέματα κι αν πει κι όσα σχέδια κι αν υποσχεθεί».
Εξάλλου, κάνει λόγο για «μνημείο δημοσιογραφικής ντροπής» το γεγονός ότι μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η σχετική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση της Ν.Δ.

"Ο κ. Τσίπρας και 4-5 υπουργοί του επιχείρησαν σήμερα, σε πανελλήνια μετάδοση, να πείσουν τους Έλληνες ότι εδώ και 4,5 χρόνια ζούσαν σε μια άλλη χώρα. Δυστυχώς για τους ίδιους, οι Έλληνες ήταν εδώ αυτά τα χρόνια και στις 26 Μαΐου επέβαλαν με την ψήφο τους τις πρόωρες εθνικές εκλογές.
Ο κ. Τσίπρας είναι πια και επισήμως ένας απερχόμενος πρωθυπουργός. Όσα νέα ψέματα κι αν πει κι όσα σχέδια κι αν υποσχεθεί, δεν πείθει πια κανέναν.

Υ.Γ. Το γεγονός ότι το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ, αντί ειδήσεων, μετέδωσε σήμερα το σύνολο της προεκλογικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ, θα μνημονεύεται ως μνημείο δημοσιογραφικής ντροπής για τη δημόσια τηλεόραση."