ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Τέλος η Τατιάνα από τον ΣΚΑΙ

Tην ολοκλήρωση της συνεργασίας τους ανακοίνωσε η διοίηση του ΣΚΑΪ στην Τατιάνα Στεφανίδου σύμφωνα με πληροφορίες του enimerosi24. Το παράδοξο στην ιστορία είναι ότι το κανάλι – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν είναι δυσαρεστημένο από τη συνεργασία του με τη δημοσιογράφο, αλλά ο λόγος είναι..
οι αλλαγές στο πρόγραμμα που θα επιχειρήσει από τη νέα σεζόν.
Όπως γράφει το enimerosi24.gr η διοίκηση του σταθμού δήλωσε την ικανοποίηση της από την πορεία της καθημερινής εκπομπής “Μαζί σου”, αφού όντως η μεσημεριανή εκπομπή που παρουσίαζε η δημοσιογράφος κατέγραφε υψηλές τηλεθεάσεις… Ωστόσο ο νέος σχεδιασμός προβλέπει στη θέση της να μπει μια άλλη εκπομπή που να μοιάζει περισσότερο με τα τυπικά ψυχαγωγικά πρωινά των υπολοίπων καναλιών. Δηλαδή μια εκπομπή που λείπει από το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, ώστε να μπορεί να στηρίζει τις υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές του καναλιού (ριάλιτι παιχνίδια κλπ) και φυσικά να μπορεί να φιλοξενεί και τα πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτά.
Είναι γεγονός ότι ο ΣΚΑΙ δεν έχει μια εκπομπή που να στηρίζει τα ριάλιτι και τα τάλεντ σόου, αλλά και να προβάλλει τα πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτά.