ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Κόβεται ο Βερύκιος από το “Happy Day” του Alpha

Μετά την απόφαση της διοίκησης του ALPHA τον περασμένο Μάρτιο να περιορίσει απο μισή ώρα σε 15′ το σχόλιο του Δήμου Βερύκιου στην εκπομπή “Happy Day” της Σταματίνας Τσιμτσιλή, απο αύριο Τριτη 11 Ιουνίου κόβεται οριστικά και η δεκαπεντάλεπτη καθημερινή παρέμβαση του δημοσιογράφου. Αυτό αναφέρει το σάιτ enimerosi24 και συμπληρώνει:
«Το κόψιμο του Δήμου Βερύκιου..
απο την πρωινή εκπομπή του ALPHA που συμπίπτει με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου δεν ειναι καθόλου τυχαίο. Αφου σύμφωνα με πληροφορίες η αιτια του κοψίματος εχει άμεση σχέση με το γεγονος οτι η χωρα οδηγείται σε εκλογές στις 7 Ιουλίου. Και ειδικότερα οτι απο αύριο ξεκινάει και επισήμως η προεκλογική περίοδος, μετα τη σημερινή απογευματινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να του ζητήσει τη διάλυση της Βουλης και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών».
Κατα τα αλλα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του enimerosi24 «ο δημοσιογράφος παραμένει στο σταθμό ως διαπιστευμένος στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας».