ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Αγριος καβγάς Βελόπουλου - Στάη στον «αέρα»

BINTEO

Αγριος καβγάς ξέσπασε στο Open, μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, μεταξύ του αρχηγού της Ελληνικής Λύσης» Κυριάκου Βελόπουλου και της παρουσιάστριας του καναλιού Έλλης Στάη.
O Βελόπουλος συνδέθηκε ζωντανά με το OpenMind, και ήδη από την αρχή της σύνδεσης η..
ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα τεταμένη.
Ξεκινώντας, ο Βελόπουλος παραπονέθηκε για την αναμονή ενώ στη συνέχεια, από την πρώτη κιόλας ερώτηση με αφορμή δήλωση Μητσοτάκη, σχετικά με το αν η Ελληνική Λύση βρίσκεται στο ακροδεξιό τόξο πλησίον της Χρυσής Αυγής, έδειξε την δυσαρέσκειά του.
«Αυτό είναι δική σας ερμηνεία ή του Κυριάκου Μητσοτάκη; Εγώ δεν το άκουσα έτσι. Ο καθένας μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται όπως θέλει. Έχω να πω στον Μητσοτάκη το εξής: άλλο οι ναζιστές άλλο οι πατριώτες. Οι ναζιστές πρέπει να φύγουν από την Ελλάδα έτσι ή αλλιώς και αν εγώ είμαι ο ηθικός ή φυσικός αυτουργός που θα εξαφανίσουμε τη Χρυσή Αυγή, τους ναζιστές δηλαδή, θα είμαι περήφανος. Αυτό το είπα πρώτος εγώ και το δήλωσα. Δεύτερον εγώ δεν έκανα σκι στην Κόρινθο ενώ κάναμε συλλαλητήρια στην Αθήνα κ. Θεοδωρικάκο (σσ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή), ο αρχηγός σας ήτανε», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.



«Μη μας μαλώσετε όμως κιόλας κύριε Βελόπουλε γιατί ξεκινήσατε λίγο άγρια», του είπε η Έλλη Στάη.
«Δεν θα μου κάνετε υποδείξεις πώς θα μιλάω κυρία Στάη», αποκρίθηκε λίγο αργότερα ο πολιτικός. «Εσείς δεν κάνετε υποδείξεις τι θα κάνω εγώ. Εσείς το ξεκινήσατε», απάντησε η δημοσιογράφος. «Θα μου μιλάτε καλύτερα κυρία Στάη», ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Έλλη Στάη να του απαντά «σας μιλάω μια χαρά».
Στην επόμενη ερώτηση για δικό του παλιότερο σχόλιο «τα πολύ ναζιστικά με βρίσκουν αντίθετο», ο Κυριάκος Βελόπουλος κατηγόρησε την Έλλη Στάη ότι κάνει προπαγάνδα με κομμένες φράσεις του. «Υπάρχουν και λιγότερο ναζιστικά;» αναρωτήθηκε η δημοσιογράφος. «Τις τρολιές της ΝΔ όχι σε μένα» απάντησε ο Κυριάκος Βελόπουλος. «Μάλλον δεν σας αξίζει να μας μιλάτε», απάντησε η δημοσιογράφος και ο πολιτικός έβγαλε το μικρόφωνο από το σακάκι του και αποχώρησε εκνευρισμένος.