ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ο Καμμένος


Tο Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη τετραετία, ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αύριο, στη διάρκεια εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 8μ.μ. στο αίθριο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
***
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και..
εγώ σήμερα αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε την απόφασή μας να μην μετάσχουμε στις βουλευτικές εκλογές που θα λάβουν χώρα τον επόμενο μήνα. Ακούσαμε τη φωνή του ελληνικού λαού.» Αυτά ανέφερε μακροσκελές διάγγελμα του αρχηγού των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου που ανακοίνωσε
σήμερα ότι δεν θα συμμετέχει στις εκλογές του Ιουλίου.
****
Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι η πρώτη επιλογή των ψηφοφόρων στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, δήλωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης, και τόνισε την ανάγκη να υπάρξει αύξηση της συμμετοχής, διότι αυτή μπορεί να αλλάξει την εικόνα στο εκλογικό αποτέλεσμα, σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΑΘΗΝΑ 9,84".
****
«Ο λαός αντέδρασε στην υποκρισία και την καταδίκασε στην κάλπη», δήλωσε σε συνέντευξη του στο Έθνος της Κυριακής, ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών , ενώ έκανε λόγο για εργαλειοποίηση κοινωνικών παροχών ως προεκλογική δωροδοκία λίγο πριν τις ευρωεκλογές. Παράλληλα, για το πάρτι τροπολογιών στη Βουλή την τελευταία εβδομάδα, υπογράμμισε ότι «καταδίκαζαν τις παλαιοκομματικές πρακτικές μόνο για να τις εφαρμόσουν εις την νιοστή».
****
"Η Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στο DNA του την ανατροπή. Η ανατροπή του αποτελέσματος της ευρωκάλπης είναι στο χέρι μας", επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Παναγιώτης Ρήγας σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Κυριακάτικη Κontranews. Ο Ρήγας παρατήρησε ότι το το πραγματικό δίλημμα της κάλπης είναι το "εάν η χώρα και η κοινωνία θα συνεχίσουν να πορεύονται σε μια πορεία ανάκαμψης από τη βαριά κρίση ή εάν θα επιστρέψουμε στο παρελθόν, με οδηγούς αυτούς που προκάλεσαν την καταστροφή".