ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Σενάρια με Αβραμόπουλο… χωρίς τον Αβραμόπουλο

Με το… ζόρι ορισμένοι κύκλοι επιχειρούν μέσω διαρροών πότε να στείλουν στην Α’ Αθηνών τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και πότε στο Επικρατείας, αλλά δεν τους περνάει απ’ το μυαλό ότι έχει αναλάβει υποχρεώσεις που υπερβαίνουν στην παρούσα φάση την επιθυμία του να επιστρέψει στο ελληνικό κοινοβούλιο..

 Παρ’ όλα αυτά ο Ευρωπαίος Επίτροπος παραμένει «μάχιμος» και σε συνεχή επαφή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες θα πάρει μέρος στην προεκλογική μάχη με συνεντεύξεις στα ΜΜΕ και ομιλίες σε διάφορες περιοχές της χώρας.
Πρόσφατα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος συναντήθηκε με τον Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα, η συνάντηση διήρκεσε πλέον των 2 ωρών και μάθαμε ότι τα διαμειφθέντα παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μετά τη συνάντηση ο Επίτροπος έκανε μια στάση στην Αθήνα, είχε δυο σημαντικές συναντήσεις, και αμέσως αναχώρησε για τη χώρα των Βάσκων όπου στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος θα συναντηθεί με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Κομισιόν Μ. Βέμπερ.
Easy Writer / tomanifesto