ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Μητσοτάκης σε Αυτιά: Είσαι πιο χρήσιμος στη δημοσιογραφία

Το διπλό ευχαριστώ του δημοσιογράφου

Oλοι περίμεναν την προσωπική αναφορά του Γιώργου Αυτιά στη συνέντευξή του με τον Μητσοτάκη το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ . Ο δημοσιογράφος στο παρελθόν είχε εκφράσει δημόσια την πικρία του και το παράπονό του που δεν επελέχθηκε για να είναι υποψήφιος..
Και προς το τέλος της συνέντευξης ο Γ. Αυτιάς το είπε:
«Θέλω να σας πω ένα διπλο ευχαριστώ. Μου κάνατε πρόταση να είμαι υποψήφιος όπου ήθελα και ό,τι άλλο ήθελα. Μου δώσατε διαβατήριο ζωής όταν την Μεγάλη Τετάρτη κάτσαμε δίπλα-δίπλα και μου είπατε ότι δεν μπορώ να διαχειριστώ την αγάπη του κόσμου»...
«Γιώργο δεν μπορούσα να διαχειριστώ αυτή τη μεγάλη αγάπη του κόσμου σε εσένα και εν πάσει περιπτώσει η ζωή είναι μπροστά. Θα ήσασταν πολύ χρήσιμος στο κοινοβούλιο αλλά είστε ακόμα πιο χρήσιμος στο χώρο της δημοσιογραφίας» ήταν η απάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
«Μπορεί να μην θέλησα να μπω στο κοινοβούλιο γιατί η φανέλα της Εθνικής μού πάει καλύτερα έξω από το κοινοβούλιο» έκλεισε το διάλογο ο Γιώργος Αυτιάς.