ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Τι ενοχλεί τον -πάλαι ποτέ "πολύ"- κύριο Πρετεντέρη

«Η χώρα μας βρίσκεται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη καμπή, τόσο σε ό, τι αφορά το οριστικό τέλος μιας περιόδου που ταλαιπώρησε τον ελληνικό λαό, όσο και στις διεθνείς εξελίξεις, τις αλλαγές και μετατοπίσεις στο γεωπολιτικό πεδίο και τις σχέσεις μας με τους γείτονές μας. Είναι παντελώς ανεύθυνο, εθνικά επιζήμιο και σφόδρα μικροκομματικό να ζητά κανείς εκλογές μια τέτοια στιγμή.»
Αυτό τόνισε ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, μιλώντας στην Κυριακάτικη ΚΟΝΤΡΑ NEWS και σήμερα ο Γιάννης Πρετεντέρης σε σημερινό άρθρο του στα ΝΕΑ.. απάντησε:  
Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι «είναι παντελώς ανεύθυνο, εθνικά επιζήμιο και σφόδρα μικροκομματικό να ζητεί κανείς εκλογές σε μια τέτοια στιγμή». Ο γραμματέας δηλαδή του κόμματος που πριν από τρία χρόνια και «σε τέτοια στιγμή» όχι μόνο ζήτησε εκλογές, αλλά έριξε την κυβέρνηση για να γίνουν εκλογές και να μας χρεώσουν μια εκατοστάρα δισ.  Ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι πλεόνασμα θράσους ή έλλειμμα ντροπής!
Ο Π. Ρήγας απάντησε  -με ανάρτησή του στο fb- στον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη:
Είναι ειλικρινής η αδυναμία του κ. Πρετεντέρη να αντιληφθεί γιατί θα ήταν εθνικά επιζήμιο να οδηγηθεί η χώρα αυτή την περίοδο σε εκλογές.
Από τότε που στεκόταν καθημερινά απέναντι από την κάμερα για να πει
-κατ' ομολογία του- ψέμματα στον ελληνικό λαό για το χρέος και τα μνημόνια που οι πολιτικοί του φίλοι έφεραν στην Ελλάδα, ο κ. Πρετεντέρης είχε αποδείξει πως το εθνικό συμφέρον και η αλήθεια δεν είναι ψηλά στις προτεραιότητές του.
Η χώρα θα βγει από τα μνημόνια με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και αυτό -τον πάλαι ποτέ "πολύ"- κύριο Πρετεντέρη τον ενοχλεί.
Λογικό.