ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Αγριο κράξιμο και μέσα στον ΑΝΤ1 για την αθλιότητα του GOL

«Το Game Of Love μοιάζει με προκαταρκτικό σε ταινία του Σειρηνάκη»

Αρνητικές ήταν οι κριτικές που απέσπασε το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 ακόμα και από εκπομπές του ίδιου σταθμού. Συγκεκριμένα, το Game Of Love που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας, σχολιάστηκε από τη Φαίη Σκορδά και το πάνελ της εκπομπής «Πρωινό» και όπως έγινε ξεκάθαρο οι πρώτες εντυπώσεις δεν ήταν καλές.
«Εμένα αυτό που με ανησυχεί είναι που το χθεσινό, που ήταν και πρεμιέρα θεωρείται το πιο light.. Εγώ αυτό έχω καταλάβει και ο Χριστόπουλος αυτό είπε χθες», είπε η Φαίη Σκορδά εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της και πρόσθεσε:  «Στο συγκεκριμένο είναι όλο το ριάλιτι γύρω από το σεξ. Αυτό κατάλαβα χθες. Που εμένα, δεν με αφορά. Και δεν με αφορά και να το βλέπω. Σαν Φαίη. Το ένα ζευγάρι που είναι μέσα το έχω συναντήσει. Έπαθα σοκ όταν τους είδα. Πώς πας εκεί και το κάνεις αυτό; Για να δέχεσαι να μπαίνεις στην πισίνα και να αγκαλιάζε με έναν άνθρωπο που τον έχει δει τρία λεπτά ξέρεις τι θα ακολουθήσει… Έβλεπα κάτι αγόρια με έναν τρόπο χυδαίο, ή λιγότερο χυδαίο να προσεγγίζουν τα κορίτσια. Δεν μου αρέσει», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Ακολούθησε η Κλεοπάτρα Πατλάκη η οποία τοποθετήθηκε ως εξής: «Έβλεπα να περνάει από μπροστά μου ο Αγγελόπουλος και η Σπυροπούλου και να μου λένε «τώρα σε θέλω, τι θα πεις; Τώρα θα τα πληρώσεις όλα…Αυτό δεν είναι φλερτ. Είναι ωμό πράγμα.»
«Αυτό, εμένα που βλέπω ριάλιτι μου προκάλεσε ένα μικρό σοκ», επισήμανε ο Θέμης Γεωργαντάς για να ακολουθήσει η σκηρή κριτική του Άρη Καβατζίκη: «Μοιάζει με προκαταρκτικό σε ταινία του Σειρηνάκη. Είναι συνολική ευθύνη όλων των καναλιών για το ότι αύριο και μεθαύριο τα παιδιά θα ξέρουν τον Δώρο, την Πολυάνα, την Σαμάνθα. Είναι ευθύνη και της τηλεόρασης. Αυτό δεν είναι ψυχαγωγία. Η εμπορευματοποίηση της αγάπης και του έρωτα είναι τραγική! Δεν μπορεί τα παιδιά να ξέρουν ότι μπορούν να εμπορευτούν την αγάπη και τον έρωτα και να το βλέπουν. Είναι τραγικό να συμβαίνει στην τηλεόραση».

- από topontiki