ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Πρετεντέρης: Φλύαρο κατεβατό η καταχώριση Τσίπρα...

...στην ΕφΣυν

Ως «φλύαρο κατεβατό» και ως «καταχώριση» χαρακτηρίζει ο Γιάννης Πρετεντέρης το άρθρο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Εφημερίδα των Συντακτών του Σαββατοκύριακου.
 Ο αρθρογράφος των ΝΕΩΝ του Μαρινάκη αναφέρει συγκεκριμένα:
Τη μια εβδομάδα ο πρωθυπουργός επιτίθεται σε
κάποιο «μαύρο μέτωπο» δικής του επινόησης κι επιστρατεύει παρατρεχάμενους να βρίζουν τον Τύπο που δεν ελέγχει. Την επόμενη καταλαμβάνει τη Λέσβο με έναν στρατό ΜΑΤ. Αφού τον πλακώνει όλο το Βόρειο Αιγαίο επειδή τα έχει κάνει θάλασσα, καταφεύγει σε παραισθήσεις περί «μικρής μειοψηφίας φασιστοειδών» που τον κατατρέχει. Κι ολοκληρώνει τη δραστηριότητά του με ένα φλύαρο κατεβατό στην «Εφημερίδα των Συντακτών», όπου υποστηρίζει ότι μετά τον Αύγουστο η χώρα «θα σχεδιάζει αυτόνομα πια την οικονομικη και κοινωνική πολιτικ», αλλά όχι αυτόνομα διότι «το ευρωπαικό πλαίσιο θέτει περιορισμούς». Η υπόλοιπη καταχώριση βρίζει απλώς την αντιπολιτευση -άνευ σημασίας.
Στο υπόλοιπο άρθρο του ο Γάννης Πρετεντέρης υπερασπίζεται τον Μητσοτάκη επιτιθέμενος στον υπουργό Νίκο Παππά και κάνοντας για έλλειψη αξιοπρέπειας!..